joi, 18 iunie 2009

About me life.




Am inceput sa ma catar acum 9 ani. Insa nu eu am ales acest sport. Tata este cel care mi-a deschis ochii spre acest minunat sport, iar prin aceasta cale ii multumesc. Mi-a fost alaturi intotdeauna chiar daca nu venea des la concursuri sa ma vada. Recunosc ca la inceput n-am vrut sub nicio forma sa practic acest sport, dar motivatia de a progresa ma facut sa ma ami gandesc. Acum insa lucrurile stau altfel. Pe zi ce trece imi place tot mai mult bouldering-ul, sportul care intotdeauna va cere inteligenta si multa creativitate.


Am multe vise, dar unul dintre aceste vise este sa pot pe zi ce trece sa ma uimesc de ce descopar in pasii de boulder si extremul.
De ce am ales bouldering-ul?! Pentru ca, prin simplu fapt ca are
miscari spectaculoase si ca ma simt ca o pasare libera.
Cel mai mult imi palce sa particip la competitii, mai ales cele de nivel international. Pentru prima data am fost la Melloblocco 2009. Acolo am avut ocazia sa ma catar alaturi de cei mai buni cataratori. Spre surprinderea mea in a 3-a zi de concurs, cand pielea imi era distrusa pana la carne sa reusesc un traseu din concurs cotat 7a+. Si acum imi aduc aminte cu placere de acel traseu. La anu" promit sa fac mult mai mult.
Chiar daca mai am un examen final la scoala nationala de antrenori, mi-e imi place sa invat grupe de copii dornici de acest sport, dar si adulti. Viata mea, deocamdata este legata de acest sport.
Tot ceea ce fac se rezuma cataratului.
Eu ma antrenez singura de 4 ani. Asta nu ma face sa n-am chef si motivatie. Din contra iubesc acest sport. Cred ca n-as putea niciodata sa renunt la sport in favoarea altui lucru.
Pana in 2010 n-am obiective competitionale, ci doar sa ma antrenez pentru a progresa mult mai mult. Imi doresc sa pot sa ma calific la o cupa mondiala. Este foarte greu, dar nu imposibil. O sa muncesc si stiu caci candva va rasari si soarele pe strada mea.
Apropo de stanca. La bolovani adevarati am fost la Oituz si in mai la melloblocco. N-am experienta, dar incerc sa pot merge mai des.
                                                                                 In 2011 am reusit loc 1 la concursul international Totonne Open  http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=3&cad=rja&ved=0CCwQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.piatraopen.ro%2Fcontact.php&ei=G31QUNetJoSMswaBwYDoCg&usg=AFQjCNF8SMeUR1KcCgv33x8sKBJQ07A-LA&sig2=rbRs1fuV7eCyMowP3dCRPw
A urmat de asemenea celebru concurs din Romania Vertical Maraton ,la care participa si vecinii nostri bulgarii, obtinand si aici Locul 1.
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CBsQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.verticalspirit.ro%2Fgalerie%2Fcompetitii.php&ei=FX5QUI3BAcz5sgb-7YDwAg&usg=AFQjCNG5bNF1ihZgQP3LkHkXDe4Ofi1Ybw&sig2=tXr_Qr6n5BwM8NxfLYfXCA
 
Sponsorii mei sunt:  www.alpinexpe.ro (rockpillars and ocun). www.sevensummits.ro , www.clubulmontanaltitudine.ro

Anul acesta am participat pentru prima data la Rock Master Festival si am reusit locul 10
http://www.youtube.com/watch?v=CrUp48tWSJE
La anu' vreau sa reusesc sa intru in finala. Si acum eram foarte aproape. Daca faceam inca 1 top si 2 zone puteam fi. Trasee foarte tehnice ,dezechilibrante si cu prize foarte proaste.
A fost o experienta care m-a ajutat sa stiu exact cum sa ma antrenez pt astfel de competitii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu